Om mig

Medium

Jag har haft med mig min medialitet så länge jag kan minnas.

Som barn såg och upplevde jag andevärlden väldigt starkt vilket oftast skrämde mig.

Under min uppväxt gick mina upplevelser i vågor, stundtals upplevde jag andevärlden väldigt närvarande och ibland kändes den helt frånvarande. Men jag har alltid vetat att det har funnits något mer än den fysiska värld vi lever i.

Eftersom jag stundtals upplevt min känslighet som jobbig så tog jag beslutet att aktivt börja utveckla mig både andligt och personligt.

2004 började jag gå kurser I mentalt mediumskap för min mentor, mediumet Iris Hall. Parallellt så gick jag också i en utvecklingscirkel hos Hasse Nyander.

2007 Blev jag certifierat medium utav L.I.F.E och Iris Hall.

 

Under min tid som elev hos Iris gick jag även ett antal kurser i transmediumskap för henne.

2010 lämnade vår kära Iris jordelivet och återvände till andevärlden. Hon är mycket saknad, men jag vet att hon tittar till oss elever lite då och då och i våra hjärtan finns hon alltid med oss. Jag står i stor tacksamhet till Iris. För genom hennes hårda skola har jag blivit förberedd för många utav de utmaningar mitt andliga arbete har fört med sig.

 

Även fast jag inte går några kurser längre så fortsätter alltid min andliga och personliga utveckling. Dels genom att jag själv håller kurser, cirklar, seanser och privata sittningar. Men jag sitter också i en trans/fysisk cirkel där andevärlden kommer igenom och delar med sig av sin kunskap och visdom.

Varje tillfälle jag arbetar med andevärlden ser jag som ett tillfälle att utvecklas och lära mig något nytt. Enligt mig är vår utveckling en resa som aldrig tar slut.