CD

Medium

I december 2008 släppte jag min första meditationsskiva

 

Att göra den här skivan har varit en mycket lärorik och rolig upplevelse då jag har varit med i hela skapelseprocessen från början till slut.

Jag skulle vilja ge ett enormt stort tack till Nova aka Richard Moldovan för hans engagemang och allt arbete han har lagt ner på detta projektet tillsammans med mig. Utan dig hade detta inte varit möjligt. Jag vill också ge ett stort tack till min vän fotografen Elisabeth Gustafson som tagit bilden på mig som är med på skivan. Micke Eriksson på M Industries förtjänar också ett stort tack för det vackra omslaget.

 

Resan och Trädet är två ledda meditationer för både nybörjare och för dig som är lite mer erfaren. Där Resan är en längre meditation som tar dig till en plats där du kan utforska ditt inre och även få kontakt med våra nära och kära som har gått över till andra sidan. Trädet är en kortare meditation där syftet är att få mer energi till sin kropp och ditt sinne.

Den går att använda som ett komplement till Resan men går alldeles utmärkt att använda enskilt som en kort meditation när man behöver lite extra energi. Jag har också valt att lägga med båda meditationerna utan tal för att man själv ska kunna skräddarsy sin egen meditation eller bara lyssna på den vackra musiken.

 

Musiken är skapad av: Nova och Jhonny Neumann