Elever

Medium

På den här sidan presenterar jag elever till mig som antingen har fått sitt mediumcertifikat eller är under träning för en eventuell framtida certifiering.

 

Jag certifierar enligt den traditionella engelska skolan och internationella riktlinjer.

Detta innebär att mediumet skall presentera bevis så att andevärldens existens kan verifieras innan ett budskap kan ges. Mediet skall också ha spiritualismens fyra stora grundpelare som ledsaga inte bara i sitt arbete med andevärlden utan även i sitt vardagliga liv. Dessa grundpelare är: Kärlek, förlåtelse, acceptans och förståelse.

 

Jag delar inte ut några träningskort utan de elever jag givit tillstånd till att gå ut och träna på egen hand måste tala om att de är under träning och att jag är deras lärare. De ska lämna ut mina kontaktuppgifter ifall deras uppdragsgivare skulle behöva kontakta mig av någon anledning.

Certifierade Medium

Mona Bella Holmberg - Bjuv

Certifieringsdatum - 2012-11-17

 

Fina Mona i maj 2016 återvände du hem till andevärlden. Din fysiska närvaro kommer alltid att vara saknad. Som den solstråle du alltid varit kommer du fortsätta sprida din väme, glädje och omtanke från andevärlden. Jag vet att du kommer fortsätta att vara ett ledande ljus för dem som behöver dig. Våra roller har skiftat, nu är det du som är läraren och jag eleven. Tack Mona för att jag har fått vara en del av ditt liv här på jorden.

Tills vi möts igen, ljus, kärlek och STORA GOA KRAMR

Brittmarie Mannbro - Orust

Telefon 0708 680666

Certifieringsdatum - 2012-05-12

Jenny Bergström - Onsala

Telefon 0709 703173

Certifieringsdatum - 2011-12-01

Peter Kårmark - Bjuv

Telefon 0703-166894

Certifieringsdatum - 2012-11-17