Måndagsklubben

Medium

Måndagsklubben.

 

Under våren 2016 kommer jag att starta upp något som kommer att kallas måndagsklubben.

I korthet innebär detta att jag kommer att ha en sammankomst en måndag i månaden. Dessa sammankomster kommer att ha olika teman som seans, föredrag, healingkväll diskussionskväll osv. Alla som är intresserade av andlighet eller spiritualismen är välkomna och den röda tråden genom alla träffar kommer vara att det går i Spriritualismens anda.

 

Min vision med Måndagsklubben är att besökarna ska vara mer involverade vid varje träff än vad man är när man går på en vanlig seans eller ett föredrag.

Hela kvällen kommer inte att gå åt att ha t.ex. en seans utan det ska lämnas utrymme för diskussion och frågestund efteråt. Någon kväll då och då kommer ägnas helt åt samtal om andevärlden och existentiella frågor.

 

Eftersom min lokal inte är så stor så kommer det högst finnas 15 platser per gång. Detta är också ett medvetet val eftersom jag vill hålla det på en liten skala. Jag vill skapa ett rum där man känner sig trygg och välkommen. Jag vill gå tillbaka till rötterna då man hade små sammankomster där man kunde stänga ute den materiella världen för en stund för att umgås både vi här och de som är i andevärlden.

 

Jag tycker att spiritualismen och medialt arbete har kommersialiserats i för stor grad och att kvaliteten på medium blir avsevärt sämre. Att spiritualism och New age blandas och blir en flummig cocktail med lite om någon bevisbar substans.

Detta är något jag vill ta avstånd ifrån och jag har länge funderat över vad man kan göra åt saken. Måndagsklubben är ett resultat utav de tankarna. Att gå tillbaka till grunden och bygga upp något nytt

 

Priset på måndagsklubben kommer att variera något beroende på temat. När det tas in en föreläsare eller ett medium kommer priset vara lite dyrare.

 

Jag ser verkligen fram emot dessa måndagar med spänning och jag hälsar er hjärtligt välkomna!